Wordfeud dating

Het was een flinke rit maar de bestemming is bereikt ik spray nog even een luchtje op en vervolg mijn weg met de benen. Aangekomen bij het restaurant doe ik de deur open en zoek ik dat ene tafeltje tussen de rustige maar gezellige ambiance. Als ik goed rond kijk zie ik je zitten en loop naar je toe je staat op en je ziet er prachtig uit. We geven elkaar 3 kussen en dan ruik ik ook jou lekkere parfum. We gaan zitten en bestellen wat te drinken en ondertussen bekijken we de menu kaart. We bestellen nogmaals wat te drinken en genieten van al het lekkers wat we hebben besteld. Zodra we klaar zijn betaal ik en maak ik gebruik van het toilet. Maar als ik terug kom zit je niet meer aan het tafeltje en zie ik je ook nergens wel ligt er een papiertje op tafel met de tekst: Hotelkamer 304. Verbaasd als ik ben bedankt ik het personeel van het restaurant en loop ik naar het hotel aan de overkant van de straat. Aangezien dit het enigste hotel in de straat is neem ik aan dat je dat hotel bedoeld dus loop ik maar naar binnen.

Voordat ik naar boven ga bestel in een fles champagne en geef aan of deze over 2 uur koud op kamer 304 gebracht kan worden. Zonder te vragen waar kamer 304 is loop ik de gang in opzoek naar kamer 304 als snel zie ik een lift waar een bord biin hangt en ik zie dat ik op verdieping 3 moet zijn. Aangekomen op verdieping 3 zie ik al snel kamer 304. De kamer moet een uitzicht hebben op de voorkant van het hotel want tot mijn verbazing staat de deur al op een kier je hebt me dus blijkbaar aan zien komen. Zodra ik de deur open doe zie ik hoe groot en luxe de kamer is maar van jou geen enkel spoor te bekennen. Als de deur in het slot valt hoor ik jou ergens vandaan zeggen kleed je uit dim het licht neem plaats op bed doe het oogmasker op en zeg als je klaar bent. Snel kleed ik me uit en doe wat er van me gevraagd wordt. Dan hoor ik een deur open gaan en weer dicht gaan vermoedelijk de deur van de badkamer. Er gaat een rilling door me lijf zodra jij me aanraakt en ik niet weet wat ik moet verwachten. Je zoent me en ik zoen je terug en ondertussen gaat jou hand richting mijn boxer die ik nog aan heb gehouden waar al een flinke zwelling is ontstaan van mijn 18cm grote lul. Me kont gaat iets omhoog en je trekt met gemakt mijn boxer uit en dan voel ik je warme handen om me lul heen en die gaan lekker op en neer. Dan laat je me lul los en zit ik vol spannend te wachten op meer en dat komt ik voel je lippen om mijn lul heen sluiten en je handen spelen met me ballen. Mijn ademhaling wordt zwaarder wat kan deze dame goed pijpen was mijn gedachten. Doordat ik nog nooit zo lekker gepijpt ben duurt het ook niet lang voordat ik voor het eerste klaarkom en alles lekker in je mond spuit. Nu is het jou beurt om te genieten me oogmasker trek ik gemakkelijk van me gezicht af en dan zie ik pas wat je voor moois aan hebt een mooie rode jarretel set met een open kruis waar je lichaam prachtig in uit komt. Dan zie ik ook voor het eerst goed je borsten wat denk ik wel een cup E is en door dit aanzicht krijg ik nog meer zin om te verwennen. Ik begin je te zoenen en leg je rustig op bed en streel je hele lichaam waar ik eindig bij je al hard geworden tepels.

Lik lekker aan je tepels en me handen zoeken een weg naar beneden naar je lekkere glad geschoren kutje en me lippen vinden ondertussen je nek waar ik je begin te zoenen. Wat ben je al at geworden zeg heerlijk me vingers glijden met gemak bij je naar binnen en dan hoor ik dat je lekker begint te kreunen van genot. Mijn lippen zoeken ook een weg naar beneden met een kleine tussenstop bij je lekkere grote tieten en harde tepels wat ben jij een geile dame zeg het is de eerste keer dat we elkaar zien en we liggen nu al van elkaar te genieten. Mijn lippen zijn al aangekomen bij alle geiligheid tussen je benen en mijn tong begint ze werk te doen. Beffen vind je blijkbaar heerlijk want je begint nog harder te kreunen dan je al aan het doen was en aventoe glijden er een paar vingers naar binnen bij je je begint te trillen en ik merk dat ook jij voor de eerste keer bent gekomen ook merk ik dat mijn lul alweer goed overeind is komen te staan. Je staat op en gaat met je knieën op het bed en buigt naar voren zodat ik een mooi uitzicht heb om je kont en dat is mijn teken om achter jou te gaan staan en me al flinke erectie bij jou naar binnen te brengen. Stoot naar stoot kreunen we beide van genot dan weer een rustig tempo en dan voer ik het tempo weer op en zo maak ik je helemaal gek. Tot ik je harder hoor kreunen en voel dat alles samenspant en je weer lekker klaarkomt en daardoor spuit in je kletsnatte kutje ook vol. Samen voldaan liggen we op bed en wordt er op de deur geklopt “roomservice” horen we iemand zeggen snel pak ik een broek en shirt en neem de lekkere fles champagne in ontvangst zodra ik me omdraai zie ik dat de gordijnen al die tijd open zijn geweest en waarschijnlijk verschillende mensen hebben mee kunnen genieten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *